|
en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Esra ELÇİN
Admin
İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK
Lakap : CaNsElmAnİa
|
Konu: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Çarş. Ağus. 20, 2008 4:18 pm |
|
|
en fazla askı yasamayı hakeden cıft kım?yanı doya doya yasamıyı?
NOT:lutfen kendınız harıc bırısı olsun:) kendınzı yazmak yasak:) |
|
|
|
özgecan
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
Lakap : CANSELKOLİK
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Çarş. Ağus. 20, 2008 6:11 pm |
|
|
esra kadir güzel bir cift böyle sacma sapan nedenlerle bozulması sacma nagiş cansel yaşamasında kim yaşarsa yaşasın |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Çarş. Ağus. 20, 2008 7:13 pm |
|
|
dilay(esra)&kadir *** ben gerçek hayatta kadir için dilayın ne hallere düştüğünü, ne fedakarlıklarını gördüm ya (hatta bugün yaptığı bende şok etkisi yarattı resmen ) bu aşk ebru abla yüzünden bitemez ya.valla hsde defneyle deniz ayrılsa bu kadar üzülürdüm hain senaristler nilgüncüğümü(nilgün özdeş ) bile geçtiniz.o bi ara harunla ışığı uzak tuttu, siz de sevenleri ayırdınız resmen valla söleyim islenmez diziniz.reytinkleriniz düşer rütük sansür koyar hatta şikayetçiyim |
|
|
|
gizemclk
Moderatör
İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D
Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Çarş. Ağus. 20, 2008 11:34 pm |
|
|
benceeee esra(dilay)&kadir bende öyle düşünüyorum :) bence birbirini seven her çift yaşamalı aşkını aslında bişey daha var aklımda ama neyse :D:D:D:D :) |
|
|
|
özgecan
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Perş. Ağus. 21, 2008 11:34 am |
|
|
kadir ve dilay da birşeltik dostlar evvet bu ikili aşklarını doya doya yaşamalı |
|
|
|
defne-deniz:D
Moderatör
Lakap :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Perş. Ağus. 21, 2008 11:38 am |
|
|
- cadoezgi demiş ki:
- dilay(esra)&kadir
*** ben gerçek hayatta kadir için dilayın ne hallere düştüğünü, ne fedakarlıklarını gördüm ya (hatta bugün yaptığı bende şok etkisi yarattı resmen ) bu aşk ebru abla yüzünden bitemez ya.valla hsde defneyle deniz ayrılsa bu kadar üzülürdüm hain senaristler nilgüncüğümü(nilgün özdeş ) bile geçtiniz.o bi ara harunla ışığı uzak tuttu, siz de sevenleri ayırdınız resmen valla söleyim islenmez diziniz.reytinkleriniz düşer rütük sansür koyar hatta şikayetçiyim o nilgün özdeş değil nilgün öneş ti leyla |
|
|
|
Moderatör
Lakap :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Perş. Ağus. 21, 2008 11:41 am |
|
|
nagiş ile cansel diyorum çünkü hani sahil olayı filan güzel.ama onlardan vazgeçmemi sağlayan birşey var o da esra ve özgenin acısı hadi özge eski sevgili agresif olur kötülük yapar kötü kız o kötü kız ama esraya kıyamıyorum yazık ya acıdım garibana işte bu yüzden dilay ve kadir diyorum gerçi orada da ebru var ama ebru kötü kız |
|
|
|
özgecan
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Perş. Ağus. 21, 2008 1:40 pm |
|
|
aaa özge deli etme beni bana niye acımoyrsun arkada gözü yaşlı bir sev gili bıraktı o gözü kör olmyasıca acımoyrsun bana dimi ama kadir ve dilayda hem fikiriz |
|
|
|
Hande
Gözdemiz
Lakap :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Perş. Ağus. 21, 2008 1:51 pm |
|
|
Aslında her çift hakediyor ama ben Jane ile Berk'i isterdim herhalde o kadar uğraşıyoruz sonuçta. |
|
|
|
Moderatör
Lakap :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Perş. Ağus. 21, 2008 2:26 pm |
|
|
- Hande demiş ki:
- Aslında her çift hakediyor ama ben Jane ile Berk'i isterdim herhalde o kadar uğraşıyoruz sonuçta.
sende haklısın bir yerde emek var o kadar entrika var boşa gitmesin bari |
|
|
|
Hande
Gözdemiz
Lakap :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Perş. Ağus. 21, 2008 3:50 pm |
|
|
Kaç gece uyumadık plan yaptık yani bunun da bir karşılığı olması gerekiyor. |
|
|
|
Esra ELÇİN
Admin
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Perş. Ağus. 21, 2008 5:06 pm |
|
|
ozge bana acıyan bır sen cıktın saol:) |
|
|
|
gizemclk
Moderatör
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Cuma Ağus. 22, 2008 1:30 am |
|
|
- defne-deniz:D demiş ki:
- nagiş ile cansel diyorum çünkü hani sahil olayı filan güzel.ama onlardan vazgeçmemi sağlayan birşey var o da esra ve özgenin acısı hadi özge eski sevgili agresif olur kötülük yapar kötü kız o kötü kız ama esraya kıyamıyorum yazık ya acıdım garibana
işte bu yüzden dilay ve kadir diyorum gerçi orada da ebru var ama ebru kötü kız esra bende acıyorum bende :D:D:D ama gariban falan olmadı ya o laf :) evet ya ebru kötü kız :D:D bu senryoda iyi yok ya zaten herkesin içinde var kötülük :) |
|
|
|
özgecan
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Cuma Ağus. 22, 2008 2:09 pm |
|
|
ya özge ben niye kötü oluyorum ya deli etme insanı nerden biliyorsun ya melek gibi biiysem ya o hep o canselin yüzünden olduysa herşey aaaaa daha senaryoda yokum kötü kız yaptınız beni |
|
|
|
Moderatör
Lakap :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Cuma Ağus. 22, 2008 4:34 pm |
|
|
özge cansel endişelendiğine göre şantaj yapacaksın ona. eeee boşuna endişelenmez kesin şantaj var kesin anlarım ben |
|
|
|
Esra ELÇİN
Admin
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Cuma Ağus. 22, 2008 5:48 pm |
|
|
vallaha kızı kotu kız yaptınız bendede rıca etmıstı kout kız yapma benı dıye hahaha ama ben bılmem belkı oyle degıldır belkıde oyledır:) |
|
|
|
özgecan
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Cuma Ağus. 22, 2008 6:55 pm |
|
|
kızım valla yapma beni kötü kız isteyerek bana gelmeyen adamı bende istemem hıh |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Cuma Ağus. 22, 2008 10:06 pm |
|
|
- cadoezgi demiş ki:
- dilay(esra)&kadir
*** ben gerçek hayatta kadir için dilayın ne hallere düştüğünü, ne fedakarlıklarını gördüm ya (hatta bugün yaptığı bende şok etkisi yarattı resmen ) bu aşk ebru abla yüzünden bitemez ya.valla hsde defneyle deniz ayrılsa bu kadar üzülürdüm hain senaristler nilgüncüğümü(nilgün özdeş ) bile geçtiniz.o bi ara harunla ışığı uzak tuttu, siz de sevenleri ayırdınız resmen valla söleyim islenmez diziniz.reytinkleriniz düşer rütük sansür koyar hatta şikayetçiyim o nilgün özdeş değil nilgün öneş ti leyla bizim nilgünle armızdaki espiri tmm mı ben ona nilgin özdeş diom |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Cuma Ağus. 22, 2008 10:07 pm |
|
|
- Hande demiş ki:
- Kaç gece uyumadık plan yaptık yani bunun da bir karşılığı olması gerekiyor.
merak etme cnm olcak ama sizin hayrınıza olmucak bu karşılık |
|
|
|
gizemclk
Moderatör
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:38 am |
|
|
- özge cansel endişelendiğine göre şantaj yapacaksın ona.
eeee boşuna endişelenmez kesin şantaj var kesin anlarım ben bende hissediyorum böyle birşeyler :D |
|
|
|
özgecan
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? C.tesi Ağus. 23, 2008 10:38 am |
|
|
kötü kötü kokular almaya başladım |
|
|
|
gizemclk
Moderatör
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Paz Ağus. 24, 2008 2:28 am |
|
|
- özgecan demiş ki:
- kötü kötü kokular almaya başladım
sen başladıysan yandık demektir:D |
|
|
|
özgecan
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
|
Konu: Geri: en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? Ptsi Ağus. 25, 2008 5:51 pm |
|
|
valla kendimden tırsmaya balşadım ne yapcam acaba |
|
|
|
|
en fazla askını yasamayı hakeden cıft kım? |
|
|