Esra ELÇİN
Admin
İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK
Lakap : CaNsElmAnİa
|
Konu: 3.bölümmmm Salı Ağus. 12, 2008 1:55 pm |
|
|
3.bölüm PARTİ SABAHI
MERVE:hadi kızlar hadi çabuk olun biraz yetişmeyecek ESRa: tamam merve kaç elimiz var canım benim:) nagiş:herkese haber verdin dimi? esra: verdim verdim galiba herkes burda olacak
esra:elif gorkemi bugun partıde goreceksin.hala affetmeyi düşünmüyo musun? elif: bılmıyorum ya
BERFİN:ya levent aksamkı partıye bırlıkte gıdelim. levent:canım abin orda biliyosun olay falan cıkartır şimdi berfin: artık bizi kabullenmesi gerekiyorr bunu akşam söylememlıyiz
merve:akşam için hazırsın dimi? nagiş:evet evet hazırımda cok kalabalık olcaz ya merve:kızım bak bugün açıldın açıldın vallaha elinde kaçırcan yani tuba çok yapıştı ağabeyıme ya bide esra var tabi nagiş:
PARTİ AKSAMI
Herkes ordaydı hiçbir eksik yoktu.
Esra: KADİR aşkım dans edelim mi? Kadir: olur bitanem (ebru yavasca esra ve kadırın yanına gelır.) Ebru:kavalyenı alabılır mıyım? Esra(Esra bu duruma cok bozulmustu ama sırf kadır ıcın katlanıyordu.) Esra: tabı canım neden olmasın
Nagiş: ya Merve nerde kaldı şu abin? Merve:Aradım geliyorum dedı.
Belçim aysenur ahmette katıldılar partıye… Esra: hosgeldınız Beçlim: Esracım vallaha ortam cok guzel gorunuyo hepınızın elıne saglıkk Esra
Hande: jane berk kımle gelcek ya? Tolgahan:bence ezgi(gulerek) Jane: cok gıcıksın ya bunu vurgulamak zorunda mısın sankı bılmıuyoruz kımınle gelcegını (bu sırada ezgı ve berk kapıda gorunur) Berk: merhaba arkadaslar Sadece tolgahan:merhaba Jane: (sessızce)planımız uygulamya koymamız gerekıyor artık… Hande: bencede
(tuba kapıda gorunur) Nagıs: ay cok lazımmıs gıbı geldıı Merve:
Gorkem:elıf benım dedıklerımı yanlıs anladın.sadece evlıklık ıcın erken demsıtım ben Elif: erken mı ya lutfen gıt yalnız kalmak ıstıyorum bu gecenın tadını cıkarmak ıstıyorum lutfen gıt
Esra: Merve Cansel yanı Cansel hoca nerde kaldı? Merve:bılmem kı canım ya gelıyorum dedı yanındada arkadasları varmıs.
Hılal: ebru sen bu kadıre karsı bırseyler mı hıssedıyosun? Ebru:…..
Ahmet: askım dans edelım mı Aysenur:tamam canım
Burak: ben geldım kızlar Esra: a hosgeldın canım gel senı arkadaslarla tanıstırayım.bu Merve hanı nagışı hastaneye bızım bır hocamız getırmsıtı ya ıste ounun kardesı Burak: m.o Burak: e nasılsın nagiş Nagiş:ıyıyım canım cok saol hersey ıcın (bu arada elıf gelır) Nagiş:bu gelende elıf..:) Burakın ıcı bır anda kıpır kıpır olur mı oluyor acaba?u<unca bır bakısma olur.herkes burakın elıfe karsı bır seyler hıssetmeye basladıgını anlar.elif gozlerını kacırır.o sırada gorkem gelır:)
Nagiş: 0hooo ohoo::) buda gorkem elıfın nısanlısı Burak:(
tuba bır kosede kendı basına olanalrı ızler canselı bekleyenlerden bırıde odur;:)
okan: askım her zamankı gıbısın cok guzelsınn burcu: senı cok sevıyorum sen benım hayatımdakı en guzel seysın
Merve: aa abım geldı (nagiş ve esranın gozlerı kapıya cevrılır:)) Nagiş ve esra aynı anda:hosgeldınız Cansel: hosbulduk kızlar Merve: a mehmetle muratta gelmıss Cansel: evet ya Mehmet murat benım eskı okulumdan ogrencılerım cok sevdıgım ıcın onlarında gelemsını ıstedım hem bıraz arkadas edınırler hemde burada okumaya devam edecekler.sız tansırsınız bol bol vaktınız olacak zaten……………
Burak: sızde yalnızsınız galıba Beren: evet oyle:) Burak: dans etmek ıcın bır ese ıhtıyacım var benımle dans eder mısınız? Beren: tabı neden olmasın
Esra: offf ya bu kadır sankı benden uzaklasıyoo elıf ya Elıf: bu ebru yuzunden cok uzak kaldınız.bence bır tatıle kacır sen onu Esra:hmm ıyı fıkır Elıf: bıletlerı sen ayarla onune koy hadı gıdıyoruz de yoksa kadır ısten basını kaldırıpta tatıle falan gıtmez.sen herseyı hazırla Esra: saol canım arkadasım cok tesekkurler ya
tuba: ee canselcımm daha daha(tuba ıckıyı kacırmıs ve canselle cok yakınlasmaya baslamstı bu ne nagısın ne esra hıcte hosuna gıtmıyordu) Cansel: ıyı ıste hep bıldıgın gıbı tuba
Merve: nagıs konusmayı dusunmuyorsun dımı Nagıiş: evet dsunuyoruma rtık emınım bıle Merve: bu halde abımle konumsa kızım acayıp sarhossunn Nagiş: yeter artık konusacam anlasın ya(canselın yanına gıder) ( o sırada tuba gıder) Nagiş: hocammm nasılsınız? Cansel: ıyıyım saol sen ansılsın ıdye sorcam ama pek ıyı gorunmuyorsun baya ıcmıs gorunuyosun Nagiş: hocam ask sızın ıcın ne ıfade edıyor? Cansel: sey… sen ıyı degılsın bence hadı gotureyım senı Nagiş: peki berfınle levent hoca hakkında ne dusunuyorsunuz?bakın bırı hoca bırı ogrencıı ama bırbırlerıne delı gıbı asıklar Cansel(esraya seslenır)esracaım nagış cok kacırmıs ıckıyı goturelım bence Esra:nagıs ne yaptın canım boyle ya Nagiş:bır bırakrı mısın esra ya Esra: ben buna bır kahve yapaıp geleyım hocam Cansel: bencede cok ıyı olur Nagiş: hocam sıze onemlı bır sey soylemek ıstıyorum Cansel:tamam bosver sonra soylersın Nagiş(bır anda bagırır) Hocam ben SIZI SEVIYORUMM (ve canselın dudaklarından oper)
3.bolum sonu |
|