defne-deniz:D
Moderatör
Lakap :
|
Konu: Geri: Elif Kimi Seçsin? Cuma Ağus. 22, 2008 1:44 pm |
|
|
- gizemclk demiş ki:
hangi berk e takıldın nasıl takıldın ne zaman oldu ki bu olay :) sana ne sen en iyi arkadaşı değil misin? sevgilisi gibi hoh ezgi gör bunları gör sahiplendi çocuğu bu kız sen uyu hande jane sizde görün ya ben berkin hayranıydım tabi belçimin filan gerçi şakasına berkle ilgili sohbetlerimiz olmuştur ama ben onu enişte belledim he kimin ki dersen tabii ki janeninki tabi ezginin kide olabilir ona da ayrı ya hala severim berk hakmanı iyi bir oyuncu sonuçta |
|
özgecan
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
Lakap : CANSELKOLİK
|
Konu: Geri: Elif Kimi Seçsin? Cuma Ağus. 22, 2008 2:01 pm |
|
|
artık burak diyorummmmmmmmmmmmm |
|
gizemclk
Moderatör
İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D
Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p
|
Konu: Geri: Elif Kimi Seçsin? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:41 am |
|
|
- defne-deniz:D demiş ki:
- gizemclk demiş ki:
hangi berk e takıldın nasıl takıldın ne zaman oldu ki bu olay :) sana ne sen en iyi arkadaşı değil misin? sevgilisi gibi hoh ezgi gör bunları gör sahiplendi çocuğu bu kız sen uyu hande jane sizde görün ya ben berkin hayranıydım tabi belçimin filan gerçi şakasına berkle ilgili sohbetlerimiz olmuştur ama ben onu enişte belledim he kimin ki dersen tabii ki janeninki tabi ezginin kide olabilir ona da ayrı ya hala severim berk hakmanı iyi bir oyuncu sonuçta tabiki canım benim ya :) evet ama sdece senryoda en iyi arkadaşım :) betim benzim attı biran :) ya canımcım tabiki sevebilirsin ben şakasına takılıyorum sonuçta bin kişi sever 1 kişi alır :D:D:D şaka biryana bizim bu laf atmalar esprisine boşuna ezgi ben sevmesem başka hayrnı yok mu jane sen ben özge bu kadar mı?? yabancıya gitmesin diye düşün en azından ben öyle düşünüyorum kimse içinde vazgeçmem yaniii sanki berkle bir imkanımız varda :D |
|
defne-deniz:D
Moderatör
Lakap :
|
Konu: Geri: Elif Kimi Seçsin? Salı Ağus. 26, 2008 1:07 pm |
|
|
ya konuyu sohbete mi çeviriyoruz? berk-gizem konusu var. benim berk üzerinden öyle bir amacım yok diyorum gizem beni ihtimal altına alma |
|
gizemclk
Moderatör
İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D
Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p
|
Konu: Geri: Elif Kimi Seçsin? Salı Ağus. 26, 2008 9:01 pm |
|
|
- defne-deniz:D demiş ki:
- ya konuyu sohbete mi çeviriyoruz?
berk-gizem konusu var. benim berk üzerinden öyle bir amacım yok diyorum gizem beni ihtimal altına alma alırım ben bir kere dedin o lafı berk i yürütmek falan bitti orda :) |
|