Esra ELÇİN
Admin
İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK
Lakap : CaNsElmAnİa
|
Konu: Keske Ben Oynasaydım C.tesi Kas. 29, 2008 5:14 pm |
|
|
KEŞKE BEN OYNASAYDIM!
İpek Tuzcuoğlu, Asmalı Konak'tan sonra 'Keşke şunu ben oynasaydım' diyebileceği bir rolle karşılaşmadığını söyledi. Ta ki o diziyi izleyene kadar. Sabah Gazetesi Televizyon Eleştirmeni Yüksel Aytuğu ile oyuncu Doğa Rutkay'ın Kanaltürk'teki 'Medyatik' programına konuk olan İpek Tuzcuoğlu, "Son zamanlarda 'Keşke bu rolü ben oynasaydım' dediğin bir karakter var mı?" sorusuna bakın nasıl yanıt verdi:
"Bu soru bana Asmalı Konak'tan beri hep sorulur. Hakikaten de hiç bir zaman olmadı. Ta ki 2 hafta başlayan bir diziye kadar. 'Canım Ailem' dizisinde Şebnem Bozok'un canlandırdığı Meliha karakteri 10 numara bir karakter ve oyuncu arkadaşımız çok güzel canlandırmış. Bana göre son dönemlerde bir kadın için yazılan en güzel karakter. Dicle de öyle bir karakterdi." Tuzcuoğlu, Asmalı Konak dizisindeki 'Dicle' karakteriyle hala anılıyor olmaktanda rahatsız olmadığını belirterek "Ben mutluyum. Eğer bir fenomen olduysam o karakterle oldum. 5-6 sene geçtiği halde hala bana Dicle diyorlar. Açıkçası ben çok memnunum" dedi. |
|
Fadime*
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
Lakap :
|
Konu: Geri: Keske Ben Oynasaydım C.tesi Kas. 29, 2008 9:58 pm |
|
|
bence dediklerinde hakli unlu olduysa bir yandan asmali konak sayesinde paylasim için sagol =) |
|
gizemclk
Moderatör
İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D
Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p
|
Konu: Geri: Keske Ben Oynasaydım Salı Ara. 09, 2008 3:26 pm |
|
|
teşekkürler cnm |
|
Esra ELÇİN