Esra ELÇİN
Admin
İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK
Lakap : CaNsElmAnİa
|
Konu: Sezenı Nasıl İkna Ettiler Ptsi Kas. 17, 2008 5:42 pm |
|
|
Sezen'i nasıl ikna ettiler?
Gani Müjde, senarist ve yönetmen olarak imza attığı 'Osmanlı Cumhuriyeti' filminde yaşanan 'Sezen Aksu krizi'ni anlattı. Müjde, 'evet' deyip sonra vazgeçtiği rol için Aksu'yu tek bir cümlesiyle yumuşatmayı başardığını söyledi. Gani Müjde ve Ata Demirer, Kelebek'e verdiği röportajda; Sezen Aksu'nun 'Osmanlı Cumhuriyeti' filminde oynamayı nasıl kabul ettiğini anlattı. Gani Müjde: 'Filmde ünlü olamamış bir fasıl şarkıcısı var. Buraya Türkiye'nin en ünlüsünü koymak istedim. Sezen aklıma geldi. Aradım, anlattım, hikayeyi çok beğendi ve oynayacağını söyledi. Sonra ortadan kayboldu. Uzun süre aradım, sonunda buldum. Ve müsait zamanı olmadığını, yeni albüme gireceğini, gelemeyeceğini söyledi' Kör kuyuda merdivensiz bıraktın
'Kendi kendime küstüm. Ve o sahneyi sanatçısız çekmeye karar verdim. Sonra kendisiyle NTV'de karşılaştık. Sarıldık ve "Ah be Sezen, kör kuyularda merdivensiz bıraktın beni" dedim, ayrıldık. Ertesi gün beni aradı ve filmde oynayacağını söyledi. O kadar mutlu oldum ki... ' Oku evladım oku
Filmde 7. Osman'ı canlandıran Ata Demirer, Sezen Aksu'lu sahnenin çekimlerine dair şunları söyledi: "Ben padişahım ve karşımda Sezen Aksu şarkı söylüyor. Ne yalan söyleyeyim, rolümü anormal taciz ettim, tadını çıkardım. 'Oku evladım, oku, bunu da oku, adın ne senin' diyerek viskimi içip, olayın tadını çıkardım." |
|
gizemclk
Moderatör
İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D
Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p
|
Konu: Geri: Sezenı Nasıl İkna Ettiler Salı Kas. 18, 2008 11:04 pm |
|
|
teşekkürler canım |
|
Esra ELÇİN