sinem_deniz
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
Lakap :
|
Konu: arda turan hastaneye kaldırıldı :( :( :( :( Ptsi Kas. 17, 2008 1:02 pm |
|
|
Arda'nın yakınları hastaneye akın etti Galatasaraylı Arda Turan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmanın sonlarına doğru saha içinde yerde kaldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
Tansiyon nedeniyle rahatsızlandığı bildirilen Arda'nın durumunun iyi olduğu açıklandı.
Arda Turan, Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Arda'nın yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti. Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür, eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray futbolcusu Hasan Şaş ile Arda'nın yakınları ve arkadaşları hastaneye geldi.
Arda'nın bazı yakınları gözyaşlarını tutamadı. Hastane koridorunda endişeli olarak bekleyen yakınları ve arkadaşları Arda hakkında birbirlerinden ve yetkililerden bilgi almaya çalıştı.
Haluk Ulusoy, hastanede yetkililerle görüştükten sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Arda'nın durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.
Ulusoy, "Doktorlar yarın sabaha kadar burada müşahede altında tutulacağını söyledi. Kendisi ile konuştum. Maçtan evvel çok stresli ve yorgun olduğunu söyledi. Arda'nın rahatsızlandığı sırada maçtaydım. Korktuk. Arda'yı o halde görünce ben hastaneye geldim. Allah'a şükür korktuğumuz gibi bir şey olmadı. Kendisine geçmiş olsun." dedi.
Hasan Şaş ise, "Bir rahatsızlığı olmuş midesi ağrımış galiba. Ciddi bir sorunu yok. Uykusuz kalmış yorgun düşmüş galiba. Durumu gayet iyi. Hatta şakalaştık." diye konuştu. canum benim ya maçta ööle birden yere yatınca korkuttu bizi ama bişeyi yokmuş çok sükür |
|
Esra ELÇİN
Admin
İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK
Lakap : CaNsElmAnİa
|
Konu: Geri: arda turan hastaneye kaldırıldı :( :( :( :( Ptsi Kas. 17, 2008 5:39 pm |
|
|
evet sımdı daha ıyımısss |
|
gizemclk
Moderatör
İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D
Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p
|
Konu: Geri: arda turan hastaneye kaldırıldı :( :( :( :( Salı Kas. 18, 2008 11:06 pm |
|
|
bende hemen seni düşündüm canım çok üzüldüm geçmiş olsun :D teşekkürler |
|
BERKİNtekaşkıJANE
Bitanemiz
İş/Hobiler : Berki düşünmek :)
Lakap : Berk hastası
|
Konu: Geri: arda turan hastaneye kaldırıldı :( :( :( :( Çarş. Kas. 26, 2008 10:17 pm |
|
|
valla benimde ödm koptuydu ama iimiş şimdi :D |
|