Esra ELÇİN
Admin
İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK
Lakap : CaNsElmAnİa
|
Konu: Türkcede kararsız Ptsi Kas. 10, 2008 4:10 pm |
|
|
Türkçe'de kararsızım Türkçe'de kararsızım Türkiye'nin Eurovision'daki yeni yüzü Hadise, "Türkçe şarkı" tartışmasını yeniden gündeme getirdi. HADİSE FOTOĞRAFLARI
HADİSE'NİN VİDEOLARI Mayıs ayında Moskova'da düzenlenecek 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise, yeni albümünün gala konserinde önceki akşam Sapphire Club'da ilk kez İstanbul dinleyicisiyle buluştu. Hadise, "Eurovision teklifi gelince çok mutlu oldum. Türkiye'yi temsil etmek kolay değil ama elimden geleni yapacağım. Resmi teklif yaklaşık üç hafta önce geldi. Şarkı İngilizce mi Türkçe mi olacak diye çok şeyler duydum. Beni İngilizce şarkı söyleyerek tanıdınız. Bu yüzden İngilizce olmasını istiyorum. Fakat Türkiye'den katıldığım için Türkçe sözler de olabilir. Herkesin tepkisine saygı duymak lazım" dedi.
Belçika'da doğmuş olmasının ve orada yaşamış olmasının Türkiye'yi temsil etmesine bir engel olmadığına inandığını söyleyen Hadise, "Belçika'da doğdum ama ben Türk'üm. Şov önemli ama önce şarkı söylemek, yazmak benim için ön planda." diyerek yarışma hakkındaki düşüncelerini de açıkladı.
#diger .igg:link,#diger .igg:active,#diger .igg:visited{font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#446aca;text-decoration:underline}#diger .igg:hover{font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#cb1717;text-decoration:underline}#diger .nA:link,#diger .nA:active,#diger .nA:visited{font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none}#diger .nA:hover{font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none}#diger .nD:link,#diger .nD:active,#diger .nD:visited{font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666;text-decoration:none}#diger .nD:hover{font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666;text-decoration:none}#diger .i{border-bottom:1px solid #cecece;margin:0 20px 0 20px;padding:0 10px 0 10px;color:#666}#diger .iG{padding:0 10px 0 10px;color:#666}
|
|
Fadime*
Onun Mekanı
İş/Hobiler :
Lakap :
|
Konu: Geri: Türkcede kararsız Salı Kas. 11, 2008 1:06 am |
|
|
Ya ben hem turkçe hemde ingilizce olcak diye duymustum paylasim için sagol |
|