gizemclk
Moderatör
İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D
Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p
|
Konu: Geri: Haftanın Konugu Esra ELÇİN' Çarş. Kas. 05, 2008 6:41 pm |
|
|
evet kırık kanatlar çok güzeldi gerçekten :D büyüyünce ne olcaksın :D obama nın seçilmesi hakkında ne düşünüyorsun? |
|
Esra ELÇİN
Admin
İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK
Lakap : CaNsElmAnİa
|
Konu: Geri: Haftanın Konugu Esra ELÇİN' Perş. Kas. 06, 2008 4:40 pm |
|
|
evet buyunce suanda olmak ıstedgım meslekk avukatlık ama aynı zamanda hukuk fakultesıne kazanazsam dıye dusunuyorum ısletme okumak ıstıyorum aslında bır yerdede basketbol oynamakta ıstıyorum... obama hakkında ne dusunuyorum.hımm... sımdı bunu soyle ızah etmek ısterım obama ermenı soykırımının kabule decem gıbı bır laf kullanmıs sanırsam duymadım ama soyledıler ama bende bunun boyle olmayacagını ermenı soykırımını kabule tmeycegınıo bununs adece oy toplamak amacıyla soyledıgını dusunuyorum ama olurda kabul edersee bu ıste bıızım abdeyle aramızı bozaktırr mutlaka zatende oyle olmalı ermenı soykırımını kabul eden bır devletle yanyana durmakk asla yanıı artık..ama bunun sevındırıcı bır yanıda var eger kı olmasını ıstemem ermenı soykırımnı kabule derse bızde abdnın yanınddan ceklınce bazı devlet buyuklermızz anlyacaklarrr ne kadar dısa bagımlı oldugmuzu ne kadar cok abdye dayandıgımızı buda onlara bırseylerınn farketmelerıne yarayacak dıye dusuyorum.benım kısısel fıkrım ısee obama tanıyorum ne yapacagnı gorcez hep bırlıkte... |
|
gizemclk
Moderatör
İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D
Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p
|
Konu: Geri: Haftanın Konugu Esra ELÇİN' Perş. Kas. 06, 2008 10:10 pm |
|
|
teşekkürler canım :) |
|
Esra ELÇİN