ÇıLgIn ÜnİvErSiTe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EsRa NaGiŞ SeNaRyO

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Duvar Kağıtları

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yazar Mesaj
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 29/07/08 Mesaj Sayısı : 2022 Nerden : Çılgın Üniversiteden :D:D:D İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p

Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 10:59 pm

defne-deniz:D demiş ki:
gizemclk demiş ki:
biran korktum beni söylemeycek mi diye :D
neyse çok güzeller gerçekten :)
aaa unuturmuyum seni hiç No
duygulanırım ama ya yapma böyle Embarassed çok teşekkürler canım :)
defne-deniz:D
Moderatör
Moderatör

Yaş : Kayıt tarihi : 17/06/08 Mesaj Sayısı : 1068 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 11:00 pm

:D ne duygulanıyorsun aaa görende ciddi sanar beni :D
şaka şaka ciddiydim tabii Razz
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 11:00 pm

temiz duygularınla oynamadım yani Razz
Esra ELÇİN
Admin
Admin
Esra ELÇİN

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 08/06/08 Mesaj Sayısı : 1439 Nerden : cAnSeLiN kAlBiNdEn İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK Lakap : CaNsElmAnİa

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 9:29 am

ellerıne saglıkk
https://esranagis-senaryo.yetkin-forum.com
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 29/07/08 Mesaj Sayısı : 2022 Nerden : Çılgın Üniversiteden :D:D:D İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 12:14 pm

defne-deniz:D demiş ki:
temiz duygularınla oynamadım yani Razz
çok incesin teşekkür ederim canım :):):):)
bilirim senin gibileri yapmazlar böyle şeyler Razz:P:P
neyse paylaşımlar gerçekten harika .... :)
özgecan
Onun Mekanı
Onun Mekanı
özgecan

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 12/08/08 Mesaj Sayısı : 818 Nerden : canselin kalbinden İş/Hobiler : Lakap : CANSELKOLİK

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 2:15 pm

cok sagol tekrar
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 3:56 pm

Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Yenii1hb4
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 3:56 pm

buyurun. =)
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 3:58 pm

ya şimdi harika olmuş ama berk benm kankam yanii şimdi ezgi ve jane nin yanına yazmışsın :D olmamış pek sanki :D:D:D:D
şaka bir yana harika olmuş :D ellerine sağlıkkkk...:)
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 4:14 pm

eee sonuçta sen de berkle ilgili bir roldesin.kendimi berenin yanına yazdım hilal ablayla beraber çünkü bizim belli bir yerimiz yok :D
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 4:17 pm

hıı tamam anladım ya :) gizem&berk yazıyor ya ondan şey ettim :)
beren de iyi ama :D
Esra ELÇİN
Admin
Admin
Esra ELÇİN

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 08/06/08 Mesaj Sayısı : 1439 Nerden : cAnSeLiN kAlBiNdEn İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK Lakap : CaNsElmAnİa

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Ağus. 19, 2008 5:53 pm

ellerıne saglık ozgecım kullanacam
Belçim Delisi
Foruma Isınmış
Foruma Isınmış
Belçim Delisi

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 50 Nerden : Belçim'm Rıfat'm;) İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 9:13 pm

Özge küstüm sana ben hoh Rolling Eyes hatta hüh Rolling Eyes
Belçim&Dilara yazmışsın hani ben Razz Embarassed Rolling Eyes :affraid: confused

Güzel olmuş ama eline sağlık... Exclamation Wink
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 11:02 pm

özge çok önemli bir ayrıntıyı atlamışsınn canım Razz :) :) :)
özgecan
Onun Mekanı
Onun Mekanı
özgecan

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 12/08/08 Mesaj Sayısı : 818 Nerden : canselin kalbinden İş/Hobiler : Lakap : CANSELKOLİK

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 11:14 am

özge ben unutulacak insanmayım neyse daha senaryoda youm belki de ondan
coquettish
Moderatör
Moderatör
coquettish

Kadın
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 19 Nerden : Leventimin yanından ve mitingden... İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 11:56 am

bu da bendenn..umarım beğenirsiniz..

Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Lgnniversitezelui6
özgecan
Onun Mekanı
Onun Mekanı
özgecan

Kadın

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 12:02 pm

vay be süper olmuş
Esra ELÇİN
Admin
Admin
Esra ELÇİN

Kadın

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 12:15 pm

ellerıne saglık berfıncım super olmuss
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 12:40 pm

Belçim Delisi demiş ki:
Özge küstüm sana ben hoh Rolling Eyes hatta hüh Rolling Eyes
Belçim&Dilara yazmışsın hani ben Razz Embarassed Rolling Eyes :affraid: confused

Güzel olmuş ama eline sağlık... Exclamation Wink
aaaaaaa Embarassed aaaaaaaaaaaa Embarassed aaaaaaaaa Embarassed
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 12:40 pm

berfin müthiş olmuş emeklerine sağlık harika Cool
Marlyn
Moderatör
Moderatör
Marlyn

Kadın
Yaş : 35 Kayıt tarihi : 10/06/08 Mesaj Sayısı : 117 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 1:35 pm

evet berfin süpper ötesi harika olmuş eline sağlık Wink
Hande
Gözdemiz
Gözdemiz
Hande

Yaş : Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 155 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 1:52 pm

Berfincim çok güzel olmuş ellerine sağlık
Belçim Delisi
Foruma Isınmış
Foruma Isınmış
Belçim Delisi

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 50 Nerden : Belçim'm Rıfat'm;) İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 3:56 pm

Berfin super olmuşş eline sağlıkk Laughing
coquettish
Moderatör
Moderatör
coquettish

Kadın
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 19 Nerden : Leventimin yanından ve mitingden... İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 4:14 pm

beğenmenize sevindim arkadaşlar..aslında bu tür bi çalışmayı ilk kez denemiştim o onun üzerinde acemilik vardı üstümde yani:D bir kusurum vardıysa bir dahaki çalışmada düzeltmeye çalışırım:D
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Duvar Kağıtları Duvar Kağıtları - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 1:11 am

coquettish demiş ki:
beğenmenize sevindim arkadaşlar..aslında bu tür bi çalışmayı ilk kez denemiştim o onun üzerinde acemilik vardı üstümde yani:D bir kusurum vardıysa bir dahaki çalışmada düzeltmeye çalışırım:D
beğenilmeyecek gibi değil ellerine sağlık bu tarzda ilk çalışmanmış ama harika :)

Duvar Kağıtları

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 10 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki