ÇıLgIn ÜnİvErSiTe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EsRa NaGiŞ SeNaRyO

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sonraki
Yazar Mesaj
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 29/07/08 Mesaj Sayısı : 2022 Nerden : Çılgın Üniversiteden :D:D:D İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p

Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Vide
MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 4:38 pm

neden ama :S Sad
BERKİNtekaşkıJANE
Bitanemiz
Bitanemiz
BERKİNtekaşkıJANE

Kadın
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 211 Nerden : Berkimin,bitanemin,herşeyimin yanından İş/Hobiler : Berki düşünmek :) Lakap : Berk hastası

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeÇarş. Ekim 01, 2008 7:45 pm

çünkü gerek yok yapmama
Esra ELÇİN
Admin
Admin
Esra ELÇİN

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 08/06/08 Mesaj Sayısı : 1439 Nerden : cAnSeLiN kAlBiNdEn İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK Lakap : CaNsElmAnİa

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeÇarş. Ekim 01, 2008 10:51 pm

nası ya neden gerek yok
https://esranagis-senaryo.yetkin-forum.com
BERKİNtekaşkıJANE
Bitanemiz
Bitanemiz
BERKİNtekaşkıJANE

Kadın
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 211 Nerden : Berkimin,bitanemin,herşeyimin yanından İş/Hobiler : Berki düşünmek :) Lakap : Berk hastası

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 1:46 pm

bitanem kimse kullanmıyor çünkü ben kendim kendime yapıp ekliyorum
sinem_deniz
Onun Mekanı
Onun Mekanı
sinem_deniz

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 26/09/08 Mesaj Sayısı : 277 Nerden : http://hatirlasevgili.forumup.com/ İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 3:03 pm

imzalarını pek takip etmiyorum ama sen yap ben kullanırım:)
defne-deniz:D
Moderatör
Moderatör
defne-deniz:D

Yaş : Kayıt tarihi : 17/06/08 Mesaj Sayısı : 1068 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 4:10 pm

mehmet ali nuroğlu imzası yap kullanacağım söz Razz harika yapıyorsun ama beren ya da kıvanç kullanmak istemiyorum ya o yüzden
belçimde yap ama özgeye yazsın :)
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 29/07/08 Mesaj Sayısı : 2022 Nerden : Çılgın Üniversiteden :D:D:D İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 9:31 pm

aşk olsun canım olur mu öyle şey cidden gizem e diye berk hakman yap bende kullanırımmm :D:D:D:D çalışmalrın cidden çok güzell bizi mahrum etmeee :D
Esra ELÇİN
Admin
Admin
Esra ELÇİN

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 08/06/08 Mesaj Sayısı : 1439 Nerden : cAnSeLiN kAlBiNdEn İş/Hobiler : caNsElİ dÜşÜnMeKtEn BaŞkA iŞim YoK Lakap : CaNsElmAnİa

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 9:48 pm

ayıp oluyo ama sayımız azz ondan boylee:(uzuldum valllha sımdı ya
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 9:50 pm

aynen bendee...
Dilay
Yardımcı Senarist
Dilay

Kadın
Yaş : 34 Kayıt tarihi : 09/06/08 Mesaj Sayısı : 298 Nerden : babamın evinden İş/Hobiler : öğrenci :) Lakap :

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 11:37 am

BERKİNtekaşkıJANE demiş ki:
bitanem kimse kullanmıyor çünkü ben kendim kendime yapıp ekliyorum

nan kuzum sen kadir veya selim imzası yaptunda bn mi kullanmadum nan delüü seviom senüü lol!
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeCuma Ekim 03, 2008 7:01 pm

bizdee sevioruzzz :D:D yanii bende seviorumm :D
Marlyn
Moderatör
Moderatör
Marlyn

Kadın
Yaş : 35 Kayıt tarihi : 10/06/08 Mesaj Sayısı : 117 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeC.tesi Ekim 04, 2008 7:38 pm

bence de jane bırakmamalısın harika yapıyorsun canım biz de seni çok seviyoruz Wink
BERKİNtekaşkıJANE
Bitanemiz
Bitanemiz
BERKİNtekaşkıJANE

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 3:29 pm

bende sizleri çok seviyorum peki kuzucuklarım istekler hafta sonu hazır olur =)

bunarda şimdilik

Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Bihter2am3 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Bihtervx7

Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 E1zm8 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 E2ki3 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 E3kg8 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 E4we2Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Eimzavd6

Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Krmz4sj7 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Krmz1ww0 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Krmz2er7 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Krmz3fs0
Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Krmzimzarc9
Esra ELÇİN
Admin
Admin
Esra ELÇİN

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 5:05 pm

dehsetlerrr yaww harıklar kıızm supersınnn:)
Hande
Gözdemiz
Gözdemiz
Hande

Yaş : Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 155 Nerden : İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 5:11 pm

Jane,canımın içi müthiş olmuş en alttaki çalışmayı hemen kullanıyorum Laughing
Esra ELÇİN
Admin
Admin
Esra ELÇİN

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 5:15 pm

bende bunu kullanmaya basladımm amann kuzummm oyle bır daha yapmamızlık yapmasınn:)harımkasınnn
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 9:36 pm

evet canım cidden harikasınnn :D
ellerine sağlık harikalarrr mükemmelller :D
ben berk in avatarını istiyorum şöyle güzel gözlerinin belli olduğuuu :D
yapar mısın canım :D
özgecan
Onun Mekanı
Onun Mekanı
özgecan

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 12/08/08 Mesaj Sayısı : 818 Nerden : canselin kalbinden İş/Hobiler : Lakap : CANSELKOLİK

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeÇarş. Ekim 08, 2008 11:53 am

eline saglık süperler
sinem_deniz
Onun Mekanı
Onun Mekanı
sinem_deniz

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 26/09/08 Mesaj Sayısı : 277 Nerden : http://hatirlasevgili.forumup.com/ İş/Hobiler : Lakap :

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeÇarş. Ekim 08, 2008 12:48 pm

çalışmalar süperr.devamını bekleriz:)
BERKİNtekaşkıJANE
Bitanemiz
Bitanemiz
BERKİNtekaşkıJANE

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeÇarş. Ekim 08, 2008 3:10 pm

gizemclk demiş ki:
evet canım cidden harikasınnn :D
ellerine sağlık harikalarrr mükemmelller :D
ben berk in avatarını istiyorum şöyle güzel gözlerinin belli olduğuuu :D
yapar mısın canım :D

yaparım canım

En son BERKİNtekaşkıJANE tarafından Perş. Ekim 09, 2008 12:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimeÇarş. Ekim 08, 2008 3:41 pm

tamam canım bekliyorumm çok teşekkürler şimdiden :)
BERKİNtekaşkıJANE
Bitanemiz
Bitanemiz
BERKİNtekaşkıJANE

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 09, 2008 1:01 pm

rica ederim canım

bunlar takım

Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 1efu5 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 2eqa0 Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 E3hq5

Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Eimzaau1

bunlarda sade imza

Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Cropvh7

Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Croppkd4
Dilay
Yardımcı Senarist
Dilay

Kadın
Yaş : 34 Kayıt tarihi : 09/06/08 Mesaj Sayısı : 298 Nerden : babamın evinden İş/Hobiler : öğrenci :) Lakap :

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 09, 2008 2:18 pm

jane hayatum senden imza istiom kadir özdal,selim güngören ve Wentworth Miller olsun canım imzada :):) ama 3 ü bir imzada olsun

En son Dilay tarafından Cuma Ekim 10, 2008 12:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Esra ELÇİN
Admin
Admin
Esra ELÇİN

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 09, 2008 4:03 pm

ohaaa yavas gel kızın ustuneee lennn adass uc tane:)
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

MesajKonu: Geri: Avatar ve İmzalar Avatar ve İmzalar - Sayfa 15 Icon_minitimePerş. Ekim 09, 2008 9:48 pm

benced sakinn biraz :)
ama jane yaparr o yaaprr :D:D

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
15 sayfadaki 19 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sonraki