ÇıLgIn ÜnİvErSiTe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EsRa NaGiŞ SeNaRyO

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Berk Hakman

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 29/07/08 Mesaj Sayısı : 2022 Nerden : Çılgın Üniversiteden :D:D:D İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 6:16 pm

Berk Hakman
Berk Hakman Berkhakman

Gerçek Adı : Berk Hakman
Doğum Yeri : Ankara
Doğum Tarihi : 14 Ağustos 1981
Eğitimi : Lisans
Liseden mezun olmasının ardından, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etti. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girdi. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de, bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır. Ayrıca da Hatırla Sevgili dizisinde devrimci bir genç olan Deniz Karayel'i canlandırdı ve bu karakter öldü

En son gizemclk tarafından Salı Eyl. 09, 2008 6:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 29/07/08 Mesaj Sayısı : 2022 Nerden : Çılgın Üniversiteden :D:D:D İş/Hobiler : Çılgın Üniversite//Hatırla Sevgili//Berk Hakman :D Lakap : Berk'in Kankası :D (şimdilik) :p

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 6:19 pm

Berk Hakman Berkhakman
YER ALDIĞI BAZI YAPIMLAR

Kırık Kanatlar
Seher Vakti
Felek Ne Demek
Okul
Janjan
Saklı yüzler
Hatırla Sevgili
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeSalı Eyl. 09, 2008 6:23 pm

Bende Berk'imi eklerim o zaman Razz:P:P
I love you I love you I love you
BERKİNtekaşkıJANE
Bitanemiz
Bitanemiz
BERKİNtekaşkıJANE

Kadın
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 211 Nerden : Berkimin,bitanemin,herşeyimin yanından İş/Hobiler : Berki düşünmek :) Lakap : Berk hastası

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeCuma Eyl. 12, 2008 11:23 pm

Berk Hakman Adszcu1

Berk Hakman 7115427gm8

Berk Hakman Berk13zk0

Berk Hakman Berk5se6

En son BERKİNtekaşkıJANE tarafından Cuma Eyl. 26, 2008 10:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 12:33 am

teşekkürler resimler için
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 8:40 pm

Berkinn bir röportajıı :D
TURİZMCİ OLMAMAK İÇİN OYUNCU OLDUM.

Berk Hakman 'ı önce "Seher Vakti"ndeki Davut karakteriyle tanıdık. Şimdi de her hafta "Kırık Kanatlar"da canlandırdığı Hristo karakteriyle konuk oluyor evlerimize... Hakman, turizm işletmeciliği ve otelcilik okurken, oyunculuğa geçişinin ilginç hikayesini Kelebek okurlarıyla paylaştı

-Oyunculuk yapmaya nasıl karar verdin?
aslında Akdeniz Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik okuyordum. Üçüncü sınıfta okulu bıraktım ve oyunculuk sınavlarına girdim. Mimar Sinan Üniversitesi'ni kazandım. Gerçi işin bu kısmı biraz karışık! Bilinçli olarak uzatmıştım okulu, biraz daha okulda kalayım diye. Sonra "Seher Vakti" isimli dizi filmden teklif geldi. Şartlar bana uyunca kabul ettim. Okul uzadı böylece. Ben açıkçası Mimar Sinan'ın sınavlarına, okuduğum okuldan kaçmak, oradan kurtulmak için girmiştim.

-Yani oyunculuk yapmak, çocukluk hayalin değildi?
Çocukluğumda hiçbir konuda hiçbir hayalim yoktu ki!

-Ama artık oyunculuk yaptığına göre şunu merak ediyorum; örnek aldığın yerli ve yabancı oyuncular var mı ?
Marlon Brando, Anthony Hopkins, Daniel Day-Lewis, Tim Roth, Robert De Niro veJack Nicholson. Yerli oyunculardan ise Olgun Şimşek ve Şener Şen ile çalışmayı çok isterdim. Bir de Fırat Tanış ve Teoman Kumbaracıbaşı'nı henüz üç-dört projede izlememe rağmen acayip başarılı buluyorum. Değişebilen oyuncular.

-Peki bugüne dek canlandırılmış yerli ya da yabancı film karakterlerinin içinde "Keşke şu rolü ben canlandırsaydım" dediğin bi rol var mı?
"Taxi Driver"daki Travis Bickle karakterini canlandırmış olabilmek için bütün hayatımı verirdim!

-Müzikle ilgilendiğini duymuştum. Hatta bir müzik grubu kurmuşsun. Hala devam ediyor mu çalışmaların?
Hayır etmiyor maalesef. Dağıldı bizim müzik grubu. Ama belki ileride bir gün yine toplanabiliriz, belli mi olur.

-En ütopik, gerçekleşmesi mümkün olmayan ama düşünmekten kendini alıkoyamadığın hayalin ne?
Benim öyle ütopik hayallerim yok. Onun için bu soruya bir cevap veremeyeceğim.

-"Oyunculuk uğruna yapamayacağım şey yok" diyebilir misin, yoksa senin için her şey bir yere kadar mı? Mesela Nicholas Cage rolü gereği gerçek hamamböceği yemiş! Böyle bir şey yapabilir mısın?
Şu an için hiçbir şey diyemem. Senaryoyla alakalı bu. Deli gibi beğeneceğim bir senaryo olursa belki düşünürüm.

-Kız arkadaşın var mı?
Hayır yok.

-Bir kızın senin dikkatini çekenilmesi için nasıl bir tavır sergilemesi lazım?
Kimsenin özellikle dikkatimi çekecek davranışlar segilemesini istemem. Zamanla kendini belli eder zaten. Sürekli kendi güzelliğiyle uğraşan aptal birine, dünyadan haberi olmayan, işi gücü "Orada mı buluşalım, yoksa bende parti mi verelim" diyen, her gün birbirlerini arayan ve bir gün aramadıklarında bunun için günlerce kavga eden tiplere asla katlanamam. Fakat çok güzel bas gitar, flüt ya da ne bileyim bir enstrüman çalan bir kız (ayrıca çekiciyse) etkileyebilir beni mesela. Ya da bir Bunuel ya da Bergman filmini beraber oturup gerçketen izleyebileceğim biri... Ya da arka fonda Spiritualized ya da Doves çalarken saatlerce ona sarılıp susabileceğim veya hayatlarımızı konuşabileceğim biri... Ama dediğim gibi yok bunun öyle bir formülü....
sinem_deniz
Onun Mekanı
Onun Mekanı
sinem_deniz

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 26/09/08 Mesaj Sayısı : 277 Nerden : http://hatirlasevgili.forumup.com/ İş/Hobiler : Lakap :

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 9:10 pm

paylaşım için saol gizemcim
aa kızlar yemeyin birbirinizi paylaşın aranızda berk i:D
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 9:12 pm

rica ederim canım hoşgeldin siteye D:
yemiyoruz canım sorun yok:D
BERKİNtekaşkıJANE
Bitanemiz
Bitanemiz
BERKİNtekaşkıJANE

Kadın
Yaş : 32 Kayıt tarihi : 12/06/08 Mesaj Sayısı : 211 Nerden : Berkimin,bitanemin,herşeyimin yanından İş/Hobiler : Berki düşünmek :) Lakap : Berk hastası

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeCuma Eyl. 26, 2008 10:55 pm

yok ya biz bi erkek için dövüşmeyiz =)
sinem_deniz
Onun Mekanı
Onun Mekanı
sinem_deniz

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 26/09/08 Mesaj Sayısı : 277 Nerden : http://hatirlasevgili.forumup.com/ İş/Hobiler : Lakap :

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 3:36 pm

gizemclk demiş ki:
rica ederim canım hoşgeldin siteye D:
yemiyoruz canım sorun yok:D

hoşbuldum:)
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 8:26 pm

BERKİNtekaşkıJANE demiş ki:
yok ya biz bi erkek için dövüşmeyiz =)

aynen o erkek berk bile olsa Razz:P:P
Fadime*
Onun Mekanı
Onun Mekanı
Fadime*

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 30/08/08 Mesaj Sayısı : 469 Nerden : Canselin Kalbin'den İş/Hobiler : Lakap :

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeC.tesi Kas. 01, 2008 1:13 am

paylasim için tesekurler
gizemclk
Moderatör
Moderatör
gizemclk

Kadın

Berk Hakman Vide
MesajKonu: Geri: Berk Hakman Berk Hakman Icon_minitimeC.tesi Kas. 01, 2008 2:44 am

rica ederim canım :D

Berk Hakman

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası